Ingredienser
- 4-8 stk. gyrosbøffer
- 1 bk. babykartofler fra Nemme kartofler
- olie
- 1-2 fed hvidløg
- 2 tsk. oregano
- salt, peber
- 150 g feta i tern med oliven
- 1 bk. salat f.eks. rucola, mizuna, feld eller salatkarseTilbehør: Brød
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte.
Steg kartoflerne ved middelvarme ca. 15 min. i lidt olie på en pande tilsat hvidløg og oregano. Krydr med salt og peber.
Brun først bøfferne 1 min. på hver side i lidt olie, og steg dem derefter 4-5 min. ved middelvarme på hver side afhængig af tykkelse.
Bland kartoflerne med feta, oliven og salat.
Dryp evt. med lidt eddike eller citron og servér salaten til bøfferne.
Velbekomme.