Gyrosbøffer med græsk feta-kartoffelsalat (4 pers.)

Ingredienser

  • 4-8 stk. gyrosbøffer
  • 1 bk. babykartofler fra Nemme kartofler
  • olie
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • salt, peber
  • 150 g feta i tern med oliven
  • 1 bk. salat f.eks. rucola, mizuna, feld eller salatkarseTilbehør: Brød

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte.
Steg kartoflerne ved middelvarme ca. 15 min. i lidt olie på en pande tilsat hvidløg og oregano. Krydr med salt og peber.
Brun først bøfferne 1 min. på hver side i lidt olie, og steg dem derefter 4-5 min. ved middelvarme på hver side afhængig af tykkelse.
Bland kartoflerne med feta, oliven og salat.

Dryp evt. med lidt eddike eller citron og servér salaten til bøfferne.

Velbekomme.