Ingredienser
- 1/2 kg oksekød hakket
- 1 dl mælk
- 3/4 tsk salt
- 1/2 tsk basilikum
- knust hvidløg
- 75 g ost
- 2 skiver franskbrød
- 1 æg
- peber
Sauce
- 1/2 liter tomatjuice
- 1/2 tsk oregano
- salt & peber
Tilbehør
- spaghetti
Fremgangsmåde
Franskbrødet lægges i blød i mælken i 10 min.
Røres sammen og formes til bøffer, som brunes på panden i 2-3 min. på hver side og lægges i et ildfast fad.
Panden koges af med tomatjuice og oregano, salt og peber. Saucen hældes over bøfferne, til sidst drysses osten over og retten sættes i ovnen i 10 min. ved 250c.
Serveres med spaghetti.
Velbekomme.
Tag eventuelt et kik på udstillingssystemer hos expression.nu